Najava Dani IPP-a 2019.

Državna geodetska uprava u suradnji s Hrvatskim hidrografskim institutom i ove godine organizira 11. Dane infrastruktura prostornih podataka - Dani IPP-a 2019. koji će se održati 14. studenog 2019. godine u Splitu.
Slika prikazuje logo konferencije "Dani IPP-a 2019".
Dani IPP-a 2019. imaju za cilj doprinijeti razvoju NIPP-a i dostizanju ciljeva zadanih Direktivom INSPIRE kao i Strategijom NIPP-a, kroz pregled stanja, razmjenu iskustva i jačanje kapaciteta kako bi što uspješnije nastavili uspostavu, svladali izazove, ispunili vremenski okvir INSPIRE-a te osvijestili i iskoristili nove prilike koje proizlaze iz interoperabilnog načina korištenja prostornih podataka. Konferencija je već tradicionalno mjesto okupljanja svih relevantnih sudionika u području IPP-a te platforma za razmjenu mišljenja i konstruktivni dijalog vezano uz aktualne teme.

Više informacija o održavanju konferencije možete saznati na sljedećoj poveznici: event.nipp.hr.
Slika prikazuje lentu Europskog socijalnog fonda s logom Europske unije, Europskih strukturnih i investicijskih fondova te Europskog socijalnog fonda, ispod koje se nalazi natpis "Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda".
Organizacija konferencije je sufinancirana u okviru ESF projekta “Jačanje kapaciteta za uspostavu Nacionalne infrastrukture prostornih podataka“.