Najava Dan IPP-a 2021.


Državna geodetska uprava 2021. godine organizira 12. Dan infrastruktura prostornih podataka - Dan IPP-a 2021. koji će se održati 20.listopada 2021. godine u hotelu Eden u Rovinju.
 
Slika prikazuje naslovnu sliku konferencije Dan IPP-a 2021. koja sadrži njen logo.

Dan IPP-a 2021. ima za cilj doprinijeti razvoju NIPP-a i dostizanju ciljeva zadanih Direktivom INSPIRE kao i Strategijom NIPP-a, kroz pregled stanja, razmjenu iskustva i jačanje kapaciteta kako bi što uspješnije nastavili uspostavu, svladali izazove, ispunili vremenski okvir INSPIRE-a te osvijestili i iskoristili nove prilike koje proizlaze iz interoperabilnog načina korištenja prostornih podataka. Konferencija je već tradicionalno mjesto okupljanja svih relevantnih sudionika u području IPP-a te platforma za razmjenu mišljenja i konstruktivni dijalog vezano uz aktualne teme.
 
Prijava na konferenciju je dostupna na poveznici i biti će otvorena do popunjenja dostupnih kapaciteta. Za sudjelovanje na konferenciji nema kotizacije, no obzirom na ograničen broj mjesta, molimo Vas da svoju prijavu učinite na vrijeme. Konferencija će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama te su za sudjelovanje potrebne Covid potvrde. Više o Covid potvrdama možete naći na službenim stranicama EU digitalne Covid potvrde. Iznimno, u slučaju nepovoljnog razvoja epidemiološke situacije što bi rezultiralo ponovnom zabranom okupljanja većeg broja osoba, konferencija će se održati online.
 
Također Vas pozivamo na prijavu rada za izlaganje na konferenciji putem poveznice. Za prijavu je potrebno napisati sažetak rada (do 300 riječi), a  rok za prijavu je 30. rujna 2021. godine. Više o konferenciji možete saznati na mrežnim stranicama konferencije Dan IPP-a 2021.

Logo konferencije Dan IPP-a 2021.Slika prikazuje grad Rovinj u kojem će se održati konferencija Dan IPP-a 2021