Konferencija „Dani IPP-a 2022.“ - prva obavijest

Državna geodetska uprava organizira sada već tradicionalnu konferenciju "Dani IPP-a 2022", od 19. do 20. listopada 2022. godine u Zadru, hotel Kolovare.



U okviru iste održati će se "13. NIPP i INSPIRE dan" u obliku konferencije 20. listopada 2022. te radionica za subjekte koja će se održati dan ranije.
 
Konferencija je već tradicionalni oblik godišnjeg okupljanja svih značajnih dionika u području infrastrukture prostornih podataka te uporište za razgovor, razmjenu mišljenja i iskustava te pregled trenutnog stanja, a ima svrhu doprinijeti razvoju Nacionalne infrastrukture prostornih podataka i dostizanju ciljeva propisanih Direktivom INSPIRE.
 
Sudjelovanje na konferenciji se ne naplaćuje (nema kotizacije), a prijava za sudjelovanje na konferenciju dostupna je putem obrasca za prijavu na konferenciju. S obzirom na ograničen broj mjesta za sudjelovanje, mogućnost prijave bit će do popunjenja slobodnih mjesta. Iznimno, u slučaju nepovoljnog razvoja epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj, a što bi rezultiralo ograničenjem okupljanja većeg broja osoba, konferencija će se održati prema hibridnom modelu (uživo i „online“).
 
Državna geodetska uprava poziva sve zainteresirane autore da svoje radove izlože na konferenciji te da sažetke radova (do 300 riječi) prijave do 10. rujna 2022. putem obrasca za prijavu sažetka radova.
 
Detaljne informacije o konferenciji (organizacijski odbor, program, pozvana predavanja i okrugli stol) bit će objavljene u drugoj obavijesti krajem rujna 2022. g.