Preskočite na glavni sadržaj
Prijava

Obrasci za potrebe provedbe projekta - pokazatelji projektnih aktivnosti

Projekt "Jačanje kapaciteta za uspostavu Nacionalne infrastrukture prostornih podataka" koji je sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda korisnik je Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali. Osnovni cilj ovog Operativnog programa je pridonijeti rastu zapošljavanja i jačanju socijalne kohezije u Republici Hrvatskoj. U toku provedbe projekta za ovaj je Operativni program propisana obveza popunjavanja sljedećih obrazaca od strane sudionika:
 
  • Obrazac 1: Osobni podaci - obrazac koji predstavlja status sudionika prije sudjelovanja na edukaciji. Napomena: datum ispunjavanja može biti npr. datum prijave na radionicu ili drugi datum prije održavanja radionice.
  • Obrazac 2: Podaci nakon završetka aktivnosti - obrazac koji predstavlja status sudionika poslije sudjelovanja na edukaciji. Napomena: datum  ispunjavanja mora odgovarati datumu održavanja radionice ili biti kasniji od njega.

Dodatno, za potrebe provedbe projekta potrebno je priložiti i izjavu institucije o ciljnoj skupini. Ovom izjavom čelnik tijela potvrđuje da su navedeni zaposlenici ujedno i sudionici projektnih aktivnosti u okviru projekta "Jačanje kapaciteta za uspostavu NIPP-a".
   
Lenta Europske unije, Europskih strukturnih i investicijskih fondova te Europskog socijalnog fonda.