Preskočite na glavni sadržaj
Prijava

Objavljen program konferencije Dan IPP-a 2021.

Obavještavamo sve sudionike konferencije Dan IPP-a 2021. da je na njenim mrežnim stranicama objavljen program konferencije dostupan na sljedećoj poveznici. Između ostalog, ovogodišnja će konferencija sadržavati okrugli stol kojem će glavna tema biti „NIPP; gdje smo danas?“ kao i druge aktualne teme, te predavanja podijeljena u dvije sesije koja će pokrivati teme posvećene NIPP-u i prostornim podacima.

Također želimo obavijestiti sve zainteresirane obzirom da su svi dostupni kapaciteti popunjeni, prijave za ovogodišnju konferenciju Dan IPP-a su zatvorene.

Ovim putem sudionicima također želimo skrenuti pozornost da će se prilikom registracije provoditi provjera COVID-19 potvrda. Provjeru COVID-19 potvrda vršiti će zaštitarska služba putem skeniranja bar koda s potvrde. Molimo Vas da pri ulasku predočite svoje COVID-19 potvrde koje mogu biti u analognom (isprintane na papir) ili digitalnom obliku uz predočenje osobne iskaznice ili druge vrste dokumenta osobne identifikacije. Nakon uspješne provjere, slijedi standardna registracija na konferenciju. Sama provjera kratko traje, ali Vas molimo da predvidite potrebno vrijeme obzirom na velik broj sudionika.

Više o konferenciji Dan IPP-a 2021. možete saznati na poveznici.