Preskočite na glavni sadržaj
Prijava

Otvorene prijave na konferenciju Dani IPP-a 2024.

Ovim putem želimo obavijestiti sve zainteresirane da su prijave na konferenciju Dani IPP-a 2024., koja će se održati 27. i 28. svibnja 2024. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, otvorene putem poveznice.
 
U okviru prijava na konferenciju omogućene su i prijave na radionice (osnovnu i naprednu) koje će se održati 27. svibnja 2024. godine u prostorijama Državne geodetske uprave. Osnovna radionica će obuhvatiti osnove uključivanja u Nacionalnu infrastrukturu prostornih podataka, prijavu u Registre NIPP-a i Geoportal NIPP-a. Napredna radionica biti će praktičnog karaktera i obuhvatiti će teme unosa i podizanja kvalitete metapodataka u Katalogu metapodataka na Geoportalu NIPP-a te razvoj mrežnih usluga.
 
Slika prikazuje logo konferencije Dani IPP-a 2024.
 
Konferencija Dani IPP-a 2024. predstavlja referentnu točku u području infrastruktura prostornih podataka i srodnih domena za prikaz trenutnog stanja i predstavljanje najnovijih dostignuća i razvojnih planova. Okuplja dionike iz javne, privatne i akademske sfere kako bi se navedeni uspješnije povezali kroz prikaze vlastitih procesa, planova i radova u području infrastruktura prostornih podataka i srodnih domena.
 
Više informacija o konferenciji Dani IPP-a 2024. možete saznati putem poveznice.