Preskočite na glavni sadržaj
Prijava

14. NIPP i INSPIRE dan u sklopu konferencije "Dani IPP-a 2024."

Državna geodetska uprava kao Nacionalna kontaktna točka za NIPP i INSPIRE organizira konferenciju „Dani IPP-a 2024.“ koja će se održati 27. i 28. svibnja 2024. godine u Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, a u okviru navedene konferencije održati će se 14. NIPP i INSPIRE dan.
Slika prikazuje logo konferencije Dani IPP-a 2024.
Tradicionalna godišnja konferencija Dani IPP-a 2024. predstavlja mjesto okupljanja sudionika iz Republike Hrvatske, ali i šire regije zemalja u susjedstvu. Dani IPP-a povezuju sudionike iz različitih područja te donose pregled najnovijih vijesti, projekata i planova te pregled trenutnog stanja u polju prostornih podataka i srodnih područja. Platforma je za otvoreni dijalog i razmjenu mišljenja i iskustava, a cilj joj je podizanje razine svijesti o prostornim podacima i njihovoj primjeni s posebnim naglaskom na Nacionalnu infrastrukturu prostornih podataka, njezinoj uspostavi, razvoju i održavanju kako bi se ispunili zahtjevi INSPIRE direktive. Namijenjena je svima koji se bave domenom prostornih podataka i srodnih područja za potrebe poslovanja, ali i onima koji ih koriste u svakodnevnom životu.

Državna geodetska uprava poziva sve zainteresirane autore da svoje radove izlože na konferenciji te da sažetke radova (do 300 riječi) prijave do 15. travnja 2024. putem obrasca za prijavu sažetka radova.
 
Sudjelovanje na konferenciji se ne naplaćuje (nema kotizacije), a detaljnije informacije biti će dostupne uskoro na našim mrežnim stranicama. Pozivamo vas da pratite naše novosti te nam se pridružite na ovogodišnjoj konferenciji Dani IPP-a 2024.!