Preskočite na glavni sadržaj
Prijava

O konferenciji

Državna geodetska uprava organizira 13. NIPP i INSPIRE dan - „Dani IPP-a 2022.“, koji će se održati u obliku konferencije od 19. do 20. listopada 2022. godine u Zadru.

Slika prikazuje naslovnu sliku konferencije Dani IPP-a 2022. koja sadrži njen logo
 
Konferencija je već tradicionalni oblik godišnjeg okupljanja svih značajnih dionika u području infrastrukture prostornih podataka te uporište za razgovor, razmjenu mišljenja i iskustava te pregled trenutnog stanja, a ima svrhu doprinijeti razvoju Nacionalne infrastrukture prostornih podataka i dostizanju ciljeva propisanih Direktivom INSPIRE.
 
Sudjelovanje na konferenciji se ne naplaćuje (nema kotizacije), a prijava za sudjelovanje na konferenciju dostupna je putem obrasca za prijavu na konferenciju. S obzirom na ograničen broj mjesta za sudjelovanje, mogućnost prijave bit će do popunjenja slobodnih mjesta. Iznimno, u slučaju nepovoljnog razvoja epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj, a što bi rezultiralo ograničenjem okupljanja većeg broja osoba, konferencija će se održati prema hibridnom modelu (uživo i „online“).
 
Državna geodetska uprava poziva sve zainteresirane autore da svoje radove izlože na konferenciji te da sažetke radova (do 300 riječi) prijave do 10. rujna 2022. putem obrasca za prijavu sažetka radova.
 
Detaljne informacije o konferenciji (organizacijski odbor, program, pozvana predavanja i okrugli stol) bit će objavljene krajem rujna 2022. g.